Ekonomi

SAG AB sköter din bokföring, dina löner, dina skatter, dina skattefrågor, bokslut och årsredovisningar, deklarationer, fakturering, betalservice, bolagsbildningar, ekonomisk rådgivning. Kort sagt allt som har med ekonomi att göra. Vi är din ekonomiavdelning när du ännu inte behöver en egen sådan.

Service

Ekonomi är service! Vi levererar. Och vi gör det snabbt. 24 timmar om dygnet om det behövs.

Personlighet

SAG AB står för Stocholm Adventure Group AB. En gång i tiden höll vi kurser i bergsklättring. Vi är som du förstår inte en vanlig, stel och opersonlig redovisningsbyrå. Med oss kan du prata på vanligt språk. Vi har en personlig relation till alla våra kunder. Du garanteras att inte bli en kund i mängden. Vi bryr oss, och sköter ditt bolag som om det vore vårt egna.

Kunder

Våra kunder är aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor och bostadsrättsföreningar. Branscher som är representerade är IT-konsulter, IT-utvecklare, restauranger, journalister, förlag, författare, fotografer, butiker, klädtillverkare, psykologer, rock-band, musikproducenter, produktionsbolag, arkitekter, filmare, importbolag, m.fl, m.fl.


Startsidan
Ekonomi
Medarbetare